Karttalehtilatauksissa lyhyitä katkoja (17.9.->)

Perjantaista 17.9. alkaen Maanmittauslaitoksen karttapalvelussa on esiintynyt ajoittaisia lyhyitä katkoja jotka saattavat häiritä Karttaselaimen karttalatauksia. Olemme ilmoittaneet asiasta Maanmittauslaitokselle joka selvittää asiaa. Ilmoitamme heti kun latausongelmat on ratkaistu ja ongelmien syy selvitetty. Pahoittelemme käyttäjille mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

[KORJATTU: Maanmittauslaitos sai palvelinongelmansa ratkottua.]

× Featured

Uudistunut Karttaselaimen iOS-versio nyt ladattavissa

2 thoughts on “Karttalehtilatauksissa lyhyitä katkoja (17.9.->)”

  1. EIKÖ KARTTA KÄÄNNY NÄYTÖLLÄ AUTOMAATTISESTI
    KULKUSUUNNAN MUKAAN ? mistä saa sen toimimaan ?

    MITTAKAAVA SAISI OLLA MYÖS 1:5000 JA 1:2000

    KOSKA TULEE KIINTEISTÖRAJAT ?

    – gps-sijaintiympyrä saisi olla pienempi / selvempi kooltaan

  2. Hei Juha! Karttaselaimen Nokia/Symbian -versio ei tue kulkusuunnan mukaan kääntyvää karttaa. Tämä ominaisuus on vasta iPhone-versiossamme. Nykyisten Nokia-laitteiden suorituskyky ei riittänyt kartan käännölle Flash Lite -pohjaisessa Karttaselaimen Nokia/Symbian -versiossa. Tilanne muuttunee uuden Symbian3 -laitesukupolven myötä ja kartan kääntö tulee myöhemmin myös Nokia/Symbian -versioomme. Mittakaavoihin liityen Karttaselaimen iPhone-versiossa on jo käytössä ns. jatkuva kartan zoomaus eli mittakaavoja voi zoomata portaattomasti. Tämäkin on myöhemmin tulossa myös Nokia/Symbian -versioomme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *