Karttaselain testissä Nokia N8 prototyyppilaitteessa

Testasimme Karttaselainta pikaisesti Nokia N8 -prototyyppilaitteessa. Karttaselain toimi uudella Symbian3-alustalla moitteetta ja suorituskyky vaikutti lupaavalta. Mikäli Nokia ei tee merkittäviä muutoksia julkaistaviin Symbian3-laitteisiin, Karttaselain toiminee myös näissä uuden sukupolven Nokian älypuhelimissa mallikkaasti. Alla on ruudunkaappauksia ajamastamme pikatestistä.

Karttaselain asentui ongelmitta
Karttaselain asentui ongelmitta
Karttaselain ja N8:n tehtävienhallinta
× Featured

Uudistunut Karttaselaimen iOS-versio nyt ladattavissa

4 thoughts on “Karttaselain testissä Nokia N8 prototyyppilaitteessa”

  1. Aika huonosti toimii, ei osaa ladata karttoja välimuistista. Aina pitää olla puhelinverkko kuuluvilla. Huono erämaassa missä kännykkäverkkoa ei kuulu.

  2. Muakin kiinnostaa tuon toiminta erämaassa gsm:n kantomatkan ulkopuolella (on kokemusta vastaavantyyppisestä softasta). Siis ei osaa ladata karttoja välimuistista??? Voisiko ylläpito kommentoida tätä asiaa. Kiitos.

  3. Ingenjör: Ovi Storesta Karttaselainta ei ole saanut siksi että Ovi Store ei tue tilaustyyppisiä tuotteita (jollainen Karttaselain on). Tähän on tulossa lähiaikoina muutos.

    Muut:
    Välimuisti on Karttaselaimen perustoiminnallisuutta ja toiminut omissa testeissämme luotettavasti. Karttaselaimessa on tätä varten suunniteltu offline-tila joka mahdollistaa karttojen käytön pelkästään välimuistista. Kannattaa lukea käyttöohje, siellä on kerrottu miten välimuisti ja offline-tila toimivat yhteen.

    Karttaselaimella on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä joista monet ovat käyttäneet sovellustamme jo vuosia. Me kehittäjät olemme itse innokkaita luonnossa liikkujia ja sovellus on testattu kymmenillä vaellusreissuilla useissa eri erämaissa. Juuri tällaiseen käyttöön Karttaselain on tehty. Kannattaa kuitenkin lukea käyttöohje jotta osaa valmistautua ja valmistella Karttaselaimen reissuun oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *