Kiinteistöaineistojen nimiin uudistus

Karttaselaimen Kiinteistötiedot-aineistot löytyvät sovelluksesta nyt nimillä Kiinteistökartta Plus ja Kiinteistökartta Perus. Uusi nimeämistapa on yhtenäinen muiden aineistojen kanssa.

Näihin tarkkoihin aineistoihin kannattaa ehdottomasti tutustua jos tarvitset tietoa tonteista tai vaikkapa metsätiloista. Kiinteistökartta Plus on on jatkuvasti ajantasainen aineisto joka soveltuu erinomaisesti myös ammattikäyttöön.

Plus-aineistossa on mukana myös haku kiinteistötunnuksella sekä selkeästi kartalla esitetyt, Maanmittauslaitoksen kiinteistöraja-aineistoon perustuvat palstakohtaiset pinta-alatiedot. Kiinteistöjen haku kiinteistötunnuksella toimii myös uudessa iOS-versiossa.

  • Kiinteistökartta Plus – Jatkuvasti ajantasaiset kiinteistörajat ja -tunnukset kiinteistörekisteristä. Kiinteistöjen palstakohtaiset pinta-alat esitettynä selkeästi kartalla ja kiinteistöjen haku kiinteistötunnuksella. Saatavilla Plus-tilaajille sekä 30 päivän kokeilujakson ajan.
  • Kiinteistökartta Perus – Kiinteistörajat ja -tunnukset, päivitetään väliajoin kiinteistörekisteristä. Saatavilla Karttaselaimen maksuttomassa versiossa.
Jukka Hietanen

Jukka Hietanen