Archive for helmikuu 2009

Googlen sähköposti takkuilee

helmikuu 25th, 2009

Googlen sähköposti on takkuillut pari päivää, ilmeisesti ongelma on maailmanlaajuinen. Koska Karttaselaimen allekirjoitussähköpostit välitetään Googlen kautta, on mahdollista että joku latauslinkin tilannut ei saakkaan asennuspakettia palvelinongelmien vuoksi.

Jos epäilet, että olet pudonnut pois latausjonosta, lähettele sähköpostia ”info ”at” karttaselain.mobi” -postilaatikkoon. Pahoittelen, jos jonkun tilaus on jäänyt tämän takia käsittelemättä.

PS. Tilausjono on tällä hetkellä n. 5 päivän mittainen joten kärsivällisyyttä vaaditaan edelleen.

Karttaselaimelle käyttöohje

helmikuu 16th, 2009

Karttaselaimelle on nyt ladattavissa PDF-käyttöohje. Kiitos tästä aktiivisille käyttäjille jotka autoitte ohjeen ja ohjekuvausten tekemisessä. PDF:n voi ladata Karttaselaimen pääsivun kautta tai alla olevasta linkistä:

Lataa käyttöohje tästä.

Lisään myöhemmin kevyemmän version uudesta käyttöohjeesta myös Karttaselaimen Wikiin HTML-muodossa jolloin sen selaaminen pitäisi olla mahdollista myös suoraan kännykästä.

Asennuspakettien allekirjoitus jatkuu

helmikuu 16th, 2009

Olen taas takaisin remmissä ja jatkan asennuspakettien allekirjoittelua. Tilausjono on vähän venynyt viikonlopun jäljiltä mutta eiköhän se saada taas lyhenemään. Jonkin verran aikaa menee lähiviikkoina myös uuden Karttaselain-version valmisteluun joten kovin reaaliaikaista asennuspakettien toimitus ei toistaiseksi ole.

Parin päivän tauko allekirjoituksissa

helmikuu 12th, 2009

Olen viikonlopun poissa koneelta joten allekirjoituksissa tulee parin päivän tauko. Urakointi jatkuu maanantaina 16.2. kun palaan matkoilta. Toivon siis kärsivällisyyttä niiltä jotka odottavat asennuspakettiaan!