Archive for huhtikuu 2009

Juuri nyt työn alla

huhtikuu 14th, 2009

Karttaselaimelle on luvassa kiireellinen kevät. Saapuneen käyttäjäpalautteen perusteella on kertynyt lista tulevista uusista ominaisuuksista ja korjauksista joita yritän rypistää toukokuun alussa julkaistavaan Karttaselaimen 0.4.0 -versioon. Alla olevaan tehtävälistaan on poimittu eniten käyttäjäpalautetta saaneet korjaukset ja uudet ominaisuudet:
– Tuki kartan käännölle kulkusuunnan mukaan
– Parempi nauhoitettujen reittien hallinta (useita reittejä, reittien poisto)
– Korjauksia nauhoitetun reitin piirtoon (reitti piirtyy väärään paikkaan)
– Metsähallituksen rakennetietoaineisto mukaan karttaselaimeen (yli 6000 uutta paikkatietopistettä. Mm. laavuja, autiotupia, veneilymerkkejä/rakenteita, jne..)

Alla on lisäksi ominaisuuksia jotka pyrin toteuttamaan seuraavaan versioon jos aika antaa myöten:
– Yhden desimaalin lisätarkkuus nopeusnäyttöön kun liikutaan hiljaisilla nopeuksilla
– Pysyvän ”access pointin” valinta data-yhteydelle: tällöin Karttaselain ei kysele jatkuvasti käytettävää Internet-yhteyttä jos/kun yhteyttä tarvitaan

Lisäksi pyrin jatkuvasti valmistelemaan Karttaselainta Express Signed -allekirjoitusta varten jptta käsin tehtävästä allekirjoitusproseduurista ja IMEI-riippuvuudesta päästäisiin eroon. Alustava arvio on että 0.4.0 -versio voisi ilmaantua ladattavaksi Toukokuun alkupuolella.

Allekirjoituspalvelu huoltokatkolla 5.4. asti

huhtikuu 4th, 2009

Allekirjoituspalvelussa on huoltokatko 2.4.-5.4.2009 saakka. Tänä aikana asennuspaketteja ei voi allekirjoittaa. Allekirjoitan jonossa olevat paketit heti kun huoltokatko on ohi. Kiitos kärsivällisyydestä! 🙂