Archive for kesäkuu 2010

ALV-korotus ei muuta Karttaselaimen hintoja

kesäkuu 29th, 2010

Yleinen arvonlisäverokanta nousee heinäkuun ensimmäisenä päivänä 23 %:iin. Karttaselaimen hinnat pysyvät veron muutoksesta huolimatta toistaiseksi samoina.

Aurinkoista viikon jatkoa kaikille Karttaselaimen käyttäjille!

Lisätietoja veromuutoksesta: http://www.vero.fi/?path=5,39,482&article=9283&domain=VERO_MAIN

Erä-lehti: ”Karttaselaimella on erittäin näppärä tarkistaa oma sijantinsa missä tahansa.”

kesäkuu 22nd, 2010

Erä-lehti teki kattavan testin Karttaselaimesta kevään numerossaan. Lue koko testi alla olevasta linkistä ja katso miten Karttaselain suoriutui koekäytöstä!

http://www.eralehti.fi/linkkijutut/maastokartat-alypuhelimeen-edullisesti.aspx

Palvelinvika Karttaselaimen pääpalvelimessa

kesäkuu 10th, 2010

Karttaselaimen verkkosivu ja karttalehtilataukset olivat viime yön aikana poissa toiminnasta. Tämä oli seurausta Karttaselaimen pääpalvelimeen tehdyistä päivitys- ja huoltotoimenpiteistä joiden jälkeen palvelin ei käynnistynyt normaalisti. Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa ja ylimääräistä vaivaa.

Ongelma on nyt korjattu ja palvelut toimivat normaalisti.

Keskustelemme parhaillamme palvelintoimittajamme kanssa ja pyrimme löytämään ratkaisun sen varmistamiseksi että vastaava käyttökatko ei olisi enää missään tilanteessa mahdollinen. Kiitos kärsivällisyydestänne tähän ongelmatapaukseen liittyen!

Huoltokatko karttalehtilatauksissa tiistaina 8.6.2010

kesäkuu 8th, 2010

Karttalehtilatauksissa on tiistaina 8.6.2010 lyhyt katko johtuen Maanmittauslaitoksen huoltotöistä. Katko alkaa n. klo 16.00 ja kestää arviolta alle 5 minuuttia.