Archive for marraskuu 2010

iPhonen Aloituspakettiin kuuluvat kartat yli kolminkertaistettu!

marraskuu 16th, 2010

Olemme saaneet käyttäjiltämme paljon palautetta iPhonen Aloituspakettiin sisältyvien karttalehtien riittämättömyydestä.

Jotta käyttäjät kokisivat Aloituspaketin tarkoituksenmukaisemmaksi, yli kolminkertaistamme nyt pakettiin kuuluvan karttalehtimäärän 700 karttalehteen. Tällä määrällä voi ladata keskimäärin 200 ruudullista karttaa.

Toivomme teiltä käyttäjiltä edelleen palautetta iPhone- (ja muidenkin versioiden) hinnoittelusta. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni kokisi Karttaselaimen tarkoituksenmukaisesti ja järkevästi hinnoitelluksi.

Kiitos, ja hyvää viikon jatkoa!

[KAMPANJA PÄÄTTYNYT] iPhone-käyttäjä: ansaitse 1000 ilmaista Karttalatausta!

marraskuu 16th, 2010

[KAMPANJA PÄÄTTYNYT]

Hyvä Karttaselaimen iPhone-käyttäjä! Haluatko ansaita ilmaiset kartat talven luontoretkille? Jaa mielipiteesi tuotteestamme ja kirjoita lyhyt arvio Karttaselaimesta AppStoreen niin palkitsemme sinut 1000:lla ilmaisella karttalatauksella. Osallistua voit seuraavasti:

  • Kirjoita Karttaselaimesta vähintään yhden lauseen mittainen vapaamuotoinen arvio AppStoreen/iTunesiin valitsemallasi nimimerkillä
  • Lähetä meille nimimerkkisi jolla kirjoitit arvion osoitteeseen: asiakaspalvelu@karttaselain.fi
  • Kun Apple julkaisee arviosi iTunesissa/AppStoressa, palkitsemme sinut 1000:lla ilmaisella karttalatauksella
Kirjoittamasi arvio saa olla positiivinen tai negatiivinen. Käyttäjäpalaute on meille äärimmäisen arvokasta ja toivomme että tämä kampanja rohkaisee mahdollisimman monia jakamaan mielipiteensä tuotteestamme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä kampanja on voimassa vain rajoitetun ajan. Ilmoitamme kampanjan päättymisestä blogissamme ja Facebook-sivullamme. Kiitos mielipiteestäsi jo etukäteen!

Karttalehtilataukset toimivat taas – kiinteistörajoissa saattaa esiintyä vielä ongelmia

marraskuu 15th, 2010

Maanmittauslaitos on korjannut karttalehtilatauksissa ilmenneen vian tänä aamuna. Kiinteistörajoissa saattaa yhä esiintyä ongelmia. Pahoittelut tästä!

Epävakaisuutta Maanmittauslaitoksen karttalatauksissa 13.11.2010 lähtien

marraskuu 14th, 2010

Maanmittauslaitoksen palvelurajapinnassa on esiintynyt ongelmia  lauantaina 13.11. sekä sunnuntaina 14.11.2010! Vika ilmenee Karttaselaimessa siten, että karttalehdet saattavat jäädä latautumatta tai ne latautuvat hitaasti. Vikaa selvitetään ja se ratkeaa toivottavasti pian. Pahoittelut ongelmasta ja kiitos kärsivällisyydestä!

Karttaselain 1.5 julkaistu (Nokia/S60)

marraskuu 4th, 2010

Karttaselaimen versiopäivitys 1.5.4433 on nyt julkaistu ja se tuo mukanaan useita jännittäviä uudistuksia. Tässä versiossa olemme suunnanneet tuotekehitystämme entistä enemmän käyttäjien toivomien ominaisuuksien kehittämiseen ja niiden ominaisuuksien parantamiseen joista olemme saaneet rakentavaa palautetta. Alla on listattu tärkeimmät uudet ominaisuudet versiossa 1.5.4433:

  • Kiinteistörajat: Suomen ajantasaisimmat kiinteistö- ja tilanraja-aineistot. Kiinteistörajat saa käyttöön Aineistot-valikon kautta.
  • Ulkoisen paikantimen seuranta: Karttaselaimessa voi nyt seurata kaverin tai vaikkapa koiran sijaintia tarkalla maastokarttapohjalla.
  • Virtaa säästävä reitin taustanauhoitus (kokeellinen): Karttaselaimessa voi nyt nauhoittaa reittejä puhelimen ollessa lukitustilassa.
  • Paikkamerkin pikajättö: kartalle voi nyt jättää nopeasti oman paikkamerkin painamalla pitkään keskipainiketta tai kosketusnäyttöä.
  • Lukuisia muita pieniä parannuksia ja korjauksia eri toimintoihin.

Lue tarkemmin uudesta versiosta foorumiltamme:
http://www.karttaselain.fi/forum/index.php?topic=525.0