Android-versioon monipuolisempi avainsanojen hallinta ja kätevämpi toiminto matkan mittaukseen


Tänään julkaistussa Android-version päivityksessä (versio 2.5.4) on tuotu mukaan kaksi käyttäjien toivomaa parannusta:** monipuolisempi avainsanojen hallinta ja kätevämpi toiminto etäisyyden mittaukseen**.

Paikkamerkkeihin ja reitteihin liitettyjen avainsanojen hallintaa on parannettu tuomalla ne selkeämmin esille käyttöliittymässä ja mahdollistamalla avainsanan nopea valinta aiemmin syötettyjen avainsanojen listalta. Lisäksi avainsananäkymä on nyt ensisijaisena näkymänä Omat paikat ja reitit -valikossa ja paikkamerkkejä ja reittejä voi näyttää ja piilottaa avainsanaryhmittäin. Valikko myös muistaa viimeksi valitun näkymän ja Tuo/Vie… -toiminto tukee tässä versiossa myös avainsanoja. Ota avainsanat käyttöön ja tallenna vaikkapa kala-, sieni- ja marjapaikat tai kuntolenkit kätevästi omiin ryhmiinsä!**
**

Matkan mittaustoiminto kytkeytyy kätevästi päälle pitkällä painalluksella kartan päällä, joka onkin edellisestä versiosta tuttu käyttötapa. Lisäksi mittauksen saa päälle paikkamerkin luontinäkymästä lippuikonilla. Toiminto näyttää matkan ja suunnan kohteeseen, ja matkan näytön voi helposti lopettaa karttaa napauttamalla.

Suuri kiitos käyttäjille runsaista palautteista, kehitysideoista ja kiitoksista. Karttaselainta kehitetään käyttäjien palautteen perusteella, joten jokainen palaute ja kehitysehdotus on tärkeä! Tervetuloa kaikille käyttäjille mukaan sovelluksen kehitykseen. 🙂 Voit osallistua keskusteluun vaikkapa Karttaselaimen foorumillaFacebookissa tai Instagramissa tai voit laittaa palautetta asiakaspalvelun kautta.

Lataa päivitys käyttöösi Google Play -sovelluskaupastaHuomaathan, että päivityksen ilmestyminen laitteesi sovelluskauppaan saattaa viedä joitakin tunteja julkaisusta.

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen