Huipputarkkaa paikannusta Karttaselaimen ja Trimble Catalyst GNSS-laitteen yhdistelmällä

Karttaselaimen ja Trimble Catalyst GNSS-laitteen yhdistelmällä saat käyttöösi tarkempaa paikannusta ympäristössä navigointiin, kuin mihin pelkät älypuhelimet pystyvät.​ Riippuen valitusta palvelutasosta, laitteen ja Karttaselaimen avulla päästään jopa senttimetrien paikannustarkkuuteen.

Kun olet ottanut paikannuslaitteen ja palvelun käyttöön, tulee tarkempi paikannus automaattisesti käyttöön Karttaselaimessa.

Trimblen paikkatietolaitteiden maahantuoja Geotrim Oy ja Karttaselain mahdollistavat tämän yhteistyöllä, missä Trimble Catalyst -paikannusjärjestelmä yhdistetään Karttaselaimen huipputarkkoihin karttoihin.

Ratkaisu koostuu Catalyst GNSS-vastaanottimesta ja palvelusta, joka tuottaa tarkempaa paikannusta Karttaselain-sovellukseen tai selaimella käytettävään Metsävarapalveluun. Kevyt, kädessä kannettava yhdistelmä mahdollistaa tarkemman ja luotettavamman navigoinnin kuin mitä puhelimen omalla paikannuksella voidaan saavuttaa.

Lisätietoa Trimble Catalyst-paikannusjärjestelmästä saat täältä.

Geotrim Oy on Trimblen geospatiaalisten laitteiden ja ohjelmistojen valtuutettu maahantuoja, jonka palveluita ovat järjestelmien myynnin lisäksi valtuutettu huolto, koulutus ja tekninen tuki sekä Trimnet, satelliittipaikannuksen korjauspalvelu.

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen