Karttaselain ja GDPR - Huolehdimme tiedoistasi ja yksityisyydestäsi

Meille Karttaselaimessa yksityisyys ja tietoturva ovat tärkeitä ja käsittelemme käyttäjätietoja huolellisesti.

Siksi vastaanotamme mielellämme huomenna 25.5.2018 voimaan tulevan EU:n GDPR-asetuksen (General Data Protection Regulation), joka on suunniteltu parantamaan henkilöiden oikeuksia omiin tietoihinsa ja niiden yksityisyyteen.

Karttaselaimen tietosuojakäytännössä on jo aiemmin kuvattu yksityiskohtaisesti, mitä henkilötietoja meillä on palvelun käyttäjistä ja kuinka tietoja käytämme. Olemme nyt selkeyttäneet entisestään ehtojen kuvausta, parantaneet niiden luettavuutta ja lisänneet uuden yhteysosoitteen henkilötietoihin liittyvien asioiden hoitoa varten. Itse ehtojen sisältö, kerättävät tiedot tai niiden käyttötapa ei muutu.

Tietosuojakäytäntömme löydät sivultamme https://www.karttaselain.fi/privacy ja palveluehdot sivulta https://www.karttaselain.fi/terms.

Tietosuojakäytäntö on voimassa käytettäessä Oma Karttaselain -tiliä Karttaselaimessa, eikä käyttäjiltä edellytetä mitään toimenpiteitä.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi Karttaselaimeen liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen yksityisyys@karttaselain.fi.

Hyviä hetkiä Karttaselaimen parissa!

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen