Karttaselaimeen Norjan maastokartta ja muita lisäpalveluja, ilmaiseksi!

Screenshot_34-200x300

Norjan maastokartta Karttaselaimessa

Karttaselaimen iOS-versio sai tänään merkittävän uuden versiopäivityksen. Tuomme nyt ensimmäistä kertaa saataville täysin ilmaisen Norjan maastokartan ja Karttaselaimen päivittäistä käyttöä helpottavat Oma Karttaselain -palvelut. Molemmat palvelut ovat käytettävissä uudessa iOS-versiossamme ilmaiseksi ja rajoituksetta. Karttaselaimen iOS-versio osallistuu myös meneillään olevaan Apps4Finland -sovelluskilpailuun. Karttaselaimeen voi nyt tutustua myös Apps4Finland-sivuston kautta josta löytyy uuden versio videoesittely:
http://apps4finland.fi/fi/kilpailutyot/sovellus-karttaselain

Uutta on myös iOS-aloituspaketin muuttuminen kokonaan ilmaiseksi. Nyt julkaistu iOS-aloituspaketti sisältää koko Suomen maastokartan 1:800000 mittakaavassa ja 350 vapaasti ladattavaa maastokarttaruutua mistä päin Suomea tahansa. Uusi Norjan maastokartta on vapaasti käytössä kaikissa mittakaavoissa.

Uudella ilmaisella aloituspaketilla pyrimme yhtenäistämään ja yksinkertaistamaan Karttaselaimen hinnoittelua ja samalla pyrimme mahdollisimman pian tilanteeseen jossa kaikkien Karttaselain-versioiden aloituspaketit ovat ilmaisia. Teknisistä rajoituksista johtuen Android-version aloituspaketti sisältää toistaiseksi vanhaan tapaan 700 karttalatausta mutta hinta laskee aluksi 2,99 euroon. Myöhemmin myös Android-version aloituspaketti muuttuu kokonaan ilmaiseksi.

Tavoitteemme on tuoda uusi Norjan maastokartta ja Oma Karttaselain -palvelut hyvin nopeasti kaikkiin Karttaselaimen alustaversioihin joten kannattaa seurata uutisvirtaamme. Edelleen palaute uudesta iOS-versiosta on tervetullutta ja kehitys sen osalta jatkuu!

Kiitos käyttäjillemme saamistamme kehitysideoista sekä hyviä hetkiä Karttaselaimen kanssa!

Janne Hietanen

Janne Hietanen