Karttaselaimen Android-version tänään julkaistu päivitys 1.5.2 lisää käytettävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä

Karttaselaimen Android-versiosta on tänään julkaistu päivitys 1.5.2, jossa on parannettu sovelluksen käytettävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä.

Muun muassa Superzoom on jatkossa oletusarvoisesti käytössä vain tarkimmassa mittakaavassa. Tämä muutos on tehty mm. laajan käyttäjäpalautteen perusteella. Superzoomin voi edelleen ottaa käyttöön myös muissa mittakaavoissa asetuksista löytyvän valinnan avulla. Versiopäivityksen tärkeimmät muutokset:

  • Parannettu karttalatausten suorituskykyä ja luotettavuutta.
  • Parannettu karttatyypin vaihdon sekä omien paikkojen ja reittien tallennuksen käytettävyyttä (vähennetty tarvittavien klikkausten määrää).
  • Superzoom on käytössä oletusarvoisesti ainoastaan tarkimmassa mittakaavassa (aktivoitavissa muihinkin mittakaavoihin asetuksissa). Lisäksi palautettu käyttöön mittakaavan pienentäminen pinch-zoomin avulla.
  • Korjaa sovelluksen kaatumisen tietyissä tilanteissa tuotaessa reittejä GPX-tiedostosta.

Uusi versio on ladattavissa Androidin Google Play -sovelluskaupasta. Huomaa, että uuden version ilmestyminen Google Play -sovelluskauppaan voi viedä jonkin aikaa. Katso tarkemmat latausohjeet lataussivulta.

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen