Karttaselaimen iOS-versio päivittyi (päivitetty tietoa laitemääräkorjauksesta 6.11.)

Päivitetty 6.11.2012: Osalla aloituspakettien käyttäjiä ilmeni iOS-sovelluksen päivityksen jälkeen laitemäärärajoitukseen liittyviä ongelmia vielä tiistaina 6.11. Nämäkin ongelmat on nyt korjattu.

Päivitetty 3.11.2012 klo. 16.00: Palvelussa vielä esiintyneen virheen takia alla mainittujen vanhanmallisten lisenssien käyttäjillä ilmeni ongelmia vielä klo 16.00 asti. Lisäkorjaukset on nyt tehty, ja palvelu toimii kytkemällä offline-tila pois päältä. Pahoittelut ongelmista!

****Päivitetty 3.11.2012: Niillä käyttäjillä, joilla oli käytössä vanhanmallinen iOS-laitteisiin rajattu lisenssi, saattoi alla kuvattu laiterajoitusongelma esiintyä vielä tänään klo. 13.45 saakka. Vika on nyt korjattu myös vanhanmallisiin lisenssityyppeihin.

Päivitetty 3.11.2012: Päivityksen jälkeen sovelluksessa esiintyi jonkin aikaa ongelma, jolloin sovellus ilmoitti laitemäärärajoituksen täyttyneen. Ongelma korjattiin pian päivityksen jälkeen, ja sovelluksen käyttöä voi jatkaa normaalisti kytkemällä asetuksissa offline-tilan pois päältä. Pahoittelut ongelmasta!

Karttaselaimen iOS-versio on päivittynyt tuoden mukanaan kaivattuja ominaisuuksia ja korjauksia käyttäjiltä saamiimme virheraportteihin. Alla on lista merkittävimmistä muutoksista:

  • Parannettu tukea GPX-tiedostojen käsittelylle
  • Kansiot omille paikoille ja reiteille
  • Paikkamerkkien piilotus suoraan kartalta
  • Maanmittauslaitoksen karttapalautetoiminto
  • Karttakeskipisteen näyttö
  • Suorituskykyparannuksia ja virhekorjauksia

Johtuen Karttaselaimen laitehallintaan tehdystä muutoksesta, uusi iOS-versio näkyy Karttaselaimessa uutena laitteena. Tästä syystä voimassa oleviin iOS-lisensseihin ja aloituspaketteihin on lisätty tarvittava määrä uusia laitepaikkoja.

Apple myös muutti euromääräisiä App Storen hintaluokituksia automaattisesti ylöspäin päivityksen yhteydessä, ja Karttaselaimenkin lisenssihinnat ehtivät epähuomiossa olla hetken aikaa n. 10% oikeaa hintaa korkeammat. Jos satuit ostamaan lisenssin hinnastoamme korkemmalla hinnalla, ota yhteys asiakaspalveluumme niin korjaamme asian välittömästi. Karttaselaimen hinnat on nyt palautettu AppStoressa oikealle tasolle.

iOS-versioon on odotettavissa toinen versiopäivitys aivan lähiviikkoina. Tuomme siinä muun muassa tuen iPhone 5:n suuremmalle retina-näytölle ja joitakin jännittäviä uusia lisäaineistoja. Kiitos teille käyttäjillemme antamastanne palautteesta ja tuesta!

Janne Hietanen

Janne Hietanen