Karttaselaimen kuvakisa on ratkaistu

Karttaselaimen kuvakisan voittajat ovat nyt selvillä! Suuri kiitos kaikille osallistuneille. Kilpailukuvia kertyi mahtavat 207 ja tykkäyksiä yhteensä 5000! Jos sinun nimesi tai nimimerkkisi on voittajien listassa, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)karttaselain.fi, niin pääsemme toimittamaan sinulle palkinnon. 🙂

Kuvakisan voittajaksi ylsi @raisupoika upealla auringonlaskumaisemallaan, joka sai 370 tykkäystä Instagramissa! Parhaat onnittelumme! (kuva ylhäällä) Voittajalle lähtee Karttaselaimen vuosilisenssi sekä Minifinder Atto -paikannin.

Erityismaininnan ja lisenssipalkinnon haluamme antaa Marita Vokkolaiselle (@maritavokkolainen) alla näkyvästä tunnelmakuvasta. Valloittava otos!

Kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken arvottiin 3 Karttaselain Vuosi Plus -lisenssiä, ja arpaonni suosi seuraavia: @rederoextra, @taivaanpurjehtija ja @inanra.

Lisäksi kuvista tykänneiden kesken arvottiin 4 Karttaselain Kausi Plus -lisenssiä. Näihin onnekkaisiin voittajiin otamme yhteyttä henkilökohtaisesti.

Onnittelemme voittajia! 🙂

P.S. Kuvakisan satoa voit edelleen ihastella Facebook-sivullamme tai Instagramissa hashtagilla #karttaselainkisa.

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen