Karttaselaimen S60-version päivitykset loppuvat tammikuussa 2013

Karttaselaimen vanha S60-versio on saavuttanut jo kunnioitettavan neljän vuoden iän ja mobiilisovellukset ovat tuona aikana kokeneet melkoisen murroksen. Kypsään ikään ehtineet sovelluksen historiaan on mahtunut monia vaiheita mutta kaikenkaikkiaan sen tekeminen on ollut mielenkiintoista ja innostavaa, kiitos teidän käyttäjien!

Nokian S60-matkapuhelimet ovat hiljalleen poistuneet markkinoilta ja tehneet tilaa uusille laitealustoille. Karttaselaimen S60-versio on perustunut nyt jo ikääntyneeseen karttateknologiaan ja KKJ-pohjaiseen koordinaattijärjestelmään. Maanmittauslaitos onkin ilmoittanut KKJ-koordinaattijärjestelmän tuen loppumisesta vuoden 2013 alussa.

Tästä huolimatta S60-versio toimii ja lataa karttoja edelleen myös tammikuun jälkeen.

Karttaselaimen oman karttapalvelun ansiosta S60-version käyttöä voi hyvin jatkaa ja karttoja ladata huoletta toistaiseksi mutta korjauksia tai lisäaineistojen päivityksiä tälle tuoteversiolle ei ole enää luvassa. Kartta-aineisto ei myöskään enää päivity samaan tahtiin kuin muissa Karttaselaimen versioissa.

Tästä eteenpäin tehdyt S60-versioon tarkoitetut tekstiviestitilaukset voi ottaa tarvittaessa käyttöön muissa Karttaselaimen versioissa, jolloin siirtyminen uudempiin laiteversioihin on vaivatonta. Tekstiviestitilaukset voi muuttaa muihin Karttaselaimen versioihin sopiviksi asiakaspalvelumme kautta. Vanhat tekstiviestitilaukset poistuvat nykymuodossaan kokonaan käytöstä lähikuukausina.

Kiitos kaikille Karttaselaimen S60-version käyttäjille kuluneista vuosista ja edelleen hyviä hetkiä Karttaselaimen parissa!

– Karttaselaimen S60-version kehitystiimi

Janne Hietanen

Janne Hietanen