Karttaselaimen tukemat käyttöjärjestelmät

Karttaselainta on vuosien varrella kehitetty useille eri mobiili- ja tietokonekäyttöjärjestelmille Symbian-versioista alkaen. 🤗 Tällä hetkellä tuettuja käyttöjärjestelmiä ovat Windows Phone 7 ja 8, Windows 8/10 -tietokoneet, Android ja iOS.

Microsoft on ilmoittanut kehittäjätuen päättymisestä Windows Phone 7 ja 8 -käyttöjärjestelmille ensi vuoden syksyllä, jonka jälkeen sovelluskauppaan ei voi ladata enää päivityksiä näille käyttöjärjestelmäversioille.

Kehittäjätuen päättymisestä johtuen ei Karttaselaimenkaan tarjoaminen näille alustoille ole enää tulevaisuudessa mahdollista ja Karttaselaimen nykyisen Windows Phone -version tuki päättyy vuoden kuluttua, eli 31.10.2019. Tämän jälkeen sovelluksen toiminta voi päättyä milloin tahansa ja sovellusversion jakelu sovelluskaupassa voi päättyä.

Windows 10 -mobiililaitteita on tällä hetkellä saatavilla ja käytössä erittäin rajoitetusti, joten niille ei tällä hetkellä ole tukea suunnitteilla. Tilannetta arvioidaan uudelleen mikäli tilanne käytön osalta muuttuu.

Windows Phone -versiosta on mahdollista siirtää omat paikkamerkit muihin sovellusversioihin. Ohjeet tähän löydät sovelluksen käyttöohjeesta. Jos tarvitset apua tai lisätietoja, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

Kiitos kaikille Karttaselaimen käyttäjille ja hyviä hetkiä Karttaselaimen parissa! 🌲

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen