Karttaselaimen työpöytäkoneiden tuki

Julkaisimme viime viikolla Karttaselaimen täysin uuden web-version. Web-versio mahdollistaa Karttaselaimen käytön millä tahansa pöytätietokoneella, josta löytyy moderni web-selain. Nyt voit siis käyttää Karttaselainta vaikkapa Windows- ja Mac-tietokoneissa ja synkronoida paikkamerkkejä ja reittejä web- ja mobiiliversioiden välillä.

Web-versio sisältää jo nyt Karttaselaimen Windows-versiota vastaavat ominaisuudet ja useita muita monipuolisempia toimintoja.

Voidaksemme keskittyä kehittämään uusia toimintoja Karttaselaimen web-version työpöytäkäyttöön entistä nopeammin, päätämme tuen nykyiselle Karttaselaimen Windows -versiolle syyskuun 2021 lopussa.

Tuen päättymisen jälkeen Windows-version toiminta voi päättyä milloin tahansa ja sovellusversion jakelu sovelluskaupassa voi päättyä.

Merkintöjen tuonti Windows 10 -versiosta

Voit tuoda Windows 10 -versiolla tallennetut paikkamerkinnät Karttaselaimen web-versioon, josta ne synkronoituvat automaattisesti myös mobiiliversioihin. Tuonti onnistuu Karttaselaimen web-version asetuksissa, jossa näkyy tuontipainike mikäli tililtäsi löytyy Windows 10 -versiolla tallennettuja merkintöjä.

Web-versioon tuodaan jatkossa toimintoja jotka mahdollistavat karttojen selaamisen väliaikaisesti myös ilman verkkoyhteyttä.

Kiitos Karttaselaimen käyttäjille vahvasta ja jatkuvasta osallistumisesta palvelun kehittämiseen!

Karttaselain
Tarkimmat maastokartat sekä kattavimmat paikkatietoaineistot kännykässäsi. Käyttäjien ehdoilla!
Rantakatu 3, 90100, Suomi