Karttaselaimen Windows Phone -versioon päivitys

Lisäys 19.11.2014: Windows Phone -versioon on julkaistu nyt korjauspäivitys (versio 2.2.0.4) joka tulee ladattavaksi sovelluskauppaan vuorokauden kuluessa. Uudessa versiossa on korjattu virhe joka aiheutti omien paikkamerkkien katoamisen näkyvistä karttapohjaa vaihdettaessa. Pahoittelemme häiriötä.

Karttaselaimen Windows Phone -versioon on juuri julkaistu päivitys (2.2.0.3) jossa on seuraavat uudet ominaisuudet:

  • Maanmittauslaitoksen karttapalautetoiminto
  • Karttakeskipisteen näyttö (kytkettävissä päälle valikosta)
  • Pieniä korjauksia käytettävyyteen ja muihin toimintoihin

Päivitys on ladattavissa tulevan vuorokauden aikana yhteensopiviin Windows Phone 7 ja Windows Phone 8 -laitteisiin.

Maanmittauslaitoksen kanssa yhteistyössä kehitetty karttapalautetoiminto mahdollistaa Karttaselaimen käyttäjille suoran palautekanavan Maanmittauslaitoksen aineistojen kehittämiseen. Karttapalautetoiminto on aikaisemmin ollut saatavilla jo muissa Karttaselaimen laiteversioissa ja tulee nyt saataville Windows Phone -käyttäjillemme.

Otamme parhaillaan käyttöön uutta kehitysalustaa Karttaselaimen Windows- ja Windows Phone -pohjaisiin versioihin liittyen. Tämän työn valmistuttua Karttaselaimen Windows Phone -versio tulee kehittymään selvästi nopeammin. Pystymme myös aikaisempaa paremmin reagoimaan käyttäjäpalautteeseen sekä tarjoamaan Windows- ja Windows Phone -käyttäjille kokonaan uusia toimintoja. Tiedotamme tulevista versiopäivityksistä ja alustauudistuksesta myöhemmin blogissamme.

Janne Hietanen

Janne Hietanen