Karttaselain Androidille on täällä

ks-android-2

Hyvä lukija,

Pitkällinen Android-version julkaisun odotus on vihdoin päättynyt: Karttaselain Android-laitteisiin on julkaistu tänään. Kiitos teille kaikille kärsivällisille Android-versiosta kiinnostuneille! Toivon, että odotus nyt palkitaan ja uusi versio tarjoaa teille iloa ja hyötyä.

Lähtiessämme kehittämään Karttaselaimen versiota Googlen avoimeen Android-käyttöjärjestelmään, halusimme erityisesti korostaa avointa kehitystapaa ja käyttäjien ottamista mukaan kehitykseen. Haluaisinkin kiittää niitä Android-version betatestaajia jotka ovat alkukeväästä asti osallistuneet aktiivisesti sovelluksen kehittämiseen, ja joiden ansiosta ensimmäinen versio voidaan nyt julkaista.

Tämä sama periaate jatkuu nyt ensimmäisen version julkaisun jälkeen. Koska halusimme tuoda ensimmäisen version teille käyttäjille mahdollisimman nopeasti, siinä ei ole vielä mukana kaikkia iOS- ja Symbian-versioiden ominaisuuksia. Nyt kuuntelemmekin kärkkäästi palautettanne ja toivomuksianne, ja tuomme uusia ominaisuuksia mukaan käyttäjien toiveiden mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus nyt vaikuttaa Android-version kehitykseen esittämällä korjauspyyntöjä ja toiveita uusista ominaisuuksista.

Johtuen ominaisuuseroista eri laiteversioiden välillä ja kiitoksena teille käyttäjille tuestanne Android-sovelluksen ensimmäisen version hintoja on toistaiseksi laskettu 15%. Hinnanalennukset koskevat sekä aloituspakettia että lisäkäyttöoikeuksia.

Sinä, hyvä Karttaselaimen käyttäjä, olet sovelluksen kehityksen avaintekijä.

Me tarvitsemme apuasi, ja toivomme että haluat lähteä mukaan kehittämään maailman parasta maastonavigaattoria Android-laitteille!

Kiitos vielä kerran ja tervetuloa mukaan.

Portions of this page are modifications based on work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License.

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen