Karttaselain Qt:n kehitystyö päättyy

Symbian-käyttöjärjestelmän alasajon myötä Nokia/Microsoft on ajanut alas Symbian-pohjaisten sovellusten sovelluskehityspalveluja. Tämä koskee muun muassa sovellusten allekirjoittamista ja paketoimista laitteisiin asennusta varten. Tästä syystä uusia versiopäivityksiä Qt-versioon ei voida enää julkaista, ja olemme joutuneet päättämään kehitystyön Karttaselain Qt-versioon liittyen.

Nykyinen Qt-versio toimii jatkossa kuten ennenkin. Mikäli laitepäivitykset tai muut syyt aiheuttavat sovellukseen virheitä, näitä ei kuitenkaan pystytä enää korjaamaan, koska kuten edellä mainittiin, päivityksiä ei pystytä enää tekemään.

Karttaselaimen käyttäjätuki, kuten tilaus-, aktivointikoodi- sekä käyttöongelmien ratkaiseminen myös Qt-version osalta jatkuu normaalisti. Käyttäjätukeen liittyen kannattaa tutkia Karttaselaimen foorumia (www.karttaselain.fi/forum) sekä asiakastukeamme (www.karttaselain.fi/support).

Karttaselaimen kehitys keskittyy jatkossa siis Android, iOS-, Windows Phone ja Windows 8 -versioihin, joihin on luvassa tänäkin vuonna jännittäviä päivityksiä. Myös web-pohjainen käyttöliittymä Karttaselaimeen on suunnitteilla. Tästä kerromme lisää heti kun mahdollista.

Kiitos nykyisille Qt-käyttäjillemme tuestanne!
Jukka Hietanen

Jukka Hietanen