Karttaselain tukemaan HT-24 koirapaikantimia

Päivitys tuen tilanteeseen: HT-24 -koirapaikantimien valmistaja ei enää valitettavasti tue laitetta ja on myös päättänyt sijaintitiedon välityksen Karttaselaimeen. Tästä syystä laitteen paikantaminen Karttaselaimessa ei enää ole mahdollista. Pahoittelut laitteen tuen päättymisestä meistä riippumattomista syistä! Muiden Karttaselaimen tukemien koirapaikantimien tuki ei ole riippuvainen laitteen valmistajista, joten suosittelemme niiden käyttöä Karttaselaimen kanssa. Tutustu tuettuihin paikanninlaitteisiin täällä.

Karttaselain tarjoaa nyt uusia mahdollisuuksia aktiivisesti koirien kanssa metsästäville ja ulkoileville. Uutena ominaisuutena kaikissa Karttaselain-versioissa on nyt tuki myös HuntingTracker Oy:n HT-24 koirapaikantimille.

HT-24 -paikantimet ovat helppokäyttöisiä, laadukkaita ja erityisesti kotimaisiin olosuhteisiin suunniteltuja laitteita. Näiden laitteiden akunkesto ja käyttömukavuus luonnossa koiran kanssa liikuttaessa on huomattavan paljon parempi kuin yleiseen käyttöön tehtyjen paikanninlaitteiden. Laitteen voi ostaa kertahinnalla tai edullisella kuukausimaksulla valmistajan verkkokaupasta.

HT-24 -paikantimien tärkeimmät tekniset tiedot alla:

  • Akun kesto 25-35 tuntia
  • Paino 92 grammaa
  • Kaikenkokoisille koirille soveluva pantakiinnitys
  • Hinta 349 eur tai 12 eur / kk
  • Googlen maastokartta sisältyy hintaan, toimii saumattomasti Karttaselaimessa

Lisätietoa Karttaselaimen paikannusominaisuudesta ja tuetuista paikantimista löydät tältä sivulta.

Janne Hietanen

Janne Hietanen