Karttaselain tulee iPhoneen

iPhone

Karttaselain tulee iPhoneen

Olemme saaneet kuluneen vuoden aikana valtavasti kysymyksiä ja palautetta Karttaselaimen saatavuudesta iPhonelle. Olemme tehneet uuden tuoteversion eteen töitä koko talven ja voimme nyt kertoa että Karttaselain tulee iPhonelle vielä tänä keväänä.

Olemme toteuttaneet tulevan iPhone-version Karttaselaimesta uudelleen lähes tyhjästä jotta voisimme hyödyntää Applen laitteiden kaikki erityispiirteet ja tarjota käyttäjillemme niin hyvän käyttökokemuksen kuin mahdollista. Uskallamme sanoa että Karttaselain iPhonelle on mullistava maastokarttasovellus.

Ennen varsinaista julkaisua järjestämme rajatun beta-testikierroksen jolle voit halutessasi osallistua. Lähetä vapaamuotoinen ilmoittautuminen osoitteeseen asiakaspalvelu@karttaselain.fi. Otamme beta-testeihin mukaan n. 10 ensimmäistä ilmoittautunutta mailien saapumisjärjestyksessä. Ilmoitamme mukaan päässeille ja lähetämme ohjeet testaukseen osallistumiseksi parin viikon kuluessa. Mukaan hyväksyttävällä testaajalla tulee olla iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS tai iPod Touch sekä mahdollisuus käyttää iTunes-ohjelmistoa beta-asennuspaketin siirtoon laitteeseen.

Vaikka emme voi tarjota osallistumismahdollisuutta testaukseen kaikille halukkaille, lupaamme kuitenkin julkaista Karttaselaimen iPhonelle niin pian kuin mahdollista!

Janne Hietanen

Janne Hietanen