Karttaselain tulee Windows Phone -laitteille

Olemme vastaanottaneet kiihtyvällä tahdilla tiedusteluja Karttaselaimen saatavuudesta Windows Phone -laitteille. Tähän liittyen meillä on kerrottavana hyviä uutisia. Kehitystyö WP-ympäristössä on käynnistynyt vauhdikkaasti ja valmistaudumme lähiviikkoina aloittamaan Windows Phone -version beta-testauksen. Uskommekin, että tulossa on nopein Karttaselain-julkaisu koko historiamme aikana.

Voit nyt ilmoittautua Windows Phone -julkaisun postituslistalle, jolloin saat ensimmäisenä tiedon julkaisusta.

Lisäksi mikäli Windows Phone -versio Karttaselaimesta kiinnostaa ja varhaisen tuoteversion asentaminen ei pelota, niin sinulla on nyt myös tarjolla mahdollisuus päästä mukaan tuotteemme koekäyttöön.

Seuraavalla sivulla voit ilmoittautua postituslistalle ja halutessasi myös hakea mukaan koekäyttöön:

MUOKATTU: Poistettu linkki postituslistaan, koska Windows Phone -versio on julkaistu.

Osallistuminen köekäyttöön on maksutonta ja kaikille mukaan valituille beta-testaajille tarjotaan riittävä käyttöoikeus testauksen ajaksi. Testaukseen osallistuminen edellyttää Windows Phone -laitetta (mikä tahansa WP 7.5 ”Mango” -laite käy) ja innokasta sekä avointa mieltä palautteen antamiseen. Sovelluksen testiversion asentaminen ei vaadi erityisosaamista eikä työkaluja.

Ilmoittautumisia kerätään toistaiseksi. Ilmoitamme mukaan valituille lähiviikkoina. Kiitos tuestanne tuotekehityksellemme jo etukäteen!

Janne Hietanen

Janne Hietanen