Kerro meille oma Karttaselain-tarinasi ja voita Galaxy Tab 3 -taulutietokone Karttaselain-lisenssillä!

Tarina-arvonta

Arvonnan osallistumisaika on päättynyt, kiitos paljon kaikille osanottajille! 🙂

Arvonnan tulos on julkaistu täällä.

Vuoden lopun lähestyessä haluaisimme päästää ääneen meille tärkeimmät – eli Karttaselaimen käyttäjät. Kerro meille millä tavoin Karttaselain on ollut mukana sinun arjessasi. Onko sovelluksemme tarjonnut jonkin ikimuistoisen hauskan tai hyödyllisen hetken? Onko sinulla kenties kuva tai video jostakin tapahtumasta jossa Karttaselain on ollut mukana tärkeässä roolissa?

Kirjoitus saa olla lyhyt ja ytimekäs muutaman sanan kuvaus tai pidempi kertomus.

Jos Karttaselain on sinulle vielä uusi tuttavuus, lataa ilmainen aloituspaketti ja pääset mukaan keräämään tarinoita, ihan uudetkin tarinat ovat luonnollisesti tervetulleita. 🙂

Julkaisemme mielenkiintoisimpia käyttäjätarinoita kevään mittaan blogissamme ja Facebook-sivuillamme. Jos haluat, että julkaisun yhteydessä ei käytetä nimeäsi, ilmoitathan asiasta osallistumisen yhteydessä. Tällöin julkaisu tehdään anonyymillä nimimerkillä (voit ehdottaa nimimerkkiä viestissäsi – saatamme kuitenkin käyttää myös muuta nimimerkkiä).

Lähetä meille käyttäjätarina, kuva tai video lyhyen saatetekstin kera, ja osallistu samalla mm. Karttaselain-käytössä erinomaisesti toimivan Samsung Galaxy Tab 3 8.0 16GB Wi-Fi + 4G (valkoinen väri) -taulutietokoneen ja arvontaan (laite kuuluu uusimpaan Galaxy Tab -tuoteperheeseen). Taulutietokoneen mukana toimitetaan ilmainen Karttaselainen Vuosi Plus -lisenssi.

Osallistumisaikaa on 16.12.2013 saakka.

Palkinto arvotaan kaikkien tarinan, kuvan tai videon lähettäneiden kesken 17.12.2013. Arvontaan osallistuminen edellyttää että lähettämäsi tarina tai kuva liittyy Karttaselaimeen ja että liität viestiin yhteystietosi palkinnon toimittamista varten.

Arvonnan viralliset säännöt ovat luettavissa verkkosivuillamme.

Tarinat ja kuvat voi lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen tarinat@karttaselain.fi. Samalla olet mukana palkinnon arvonnassa.

Jännittävää joulun odotusta ja hyviä hetkiä Karttaselaimen parissa!

Janne Hietanen

Janne Hietanen