Kiitos

Ensimmäset kuusi kuukautta Karttaselaimen kanssa ovat takana ja joulunajan jälkeen alkaa uusi vuosi. Karttaselaimen kehitys on lähtenyt käyntiin lupaavasti. Sivut ovat olleet auki neljä kuukautta jona aikana kävijöitä on ollut jatkuvasti kasvava määrä, keskimäärin tuhat kävijää kuukaudessa.

Karttaselainta on ladattu lähes tuhat kertaa ja aktiivisia käyttäjiä on sadoittain. Palautetta on kertynyt paljon ja se on auttanut ideoimaan ja kehittämään Karttaselaimesta yhä parempaa.

Kiitos kaikille jotka kävitte kuluneiden kuukausien aikana tutustumassa Karttaselaimeen. Kiitos kaikille teille jotka latasitte asennuspaketin, kokeilitte ja annoitte kenties palautetta. Suuri kiitos kaikille teille jotka teitte lahjoituksen hankkeellemme ja jaoitte yhteisen vision uudenlaisesta harrastenavigaattorista.

Kiitos siitä että annoitte Karttaselaimelle tilaisuuden tehdä omasta puhelimestanne entistä paremman ja monikäyttöisemmän laitteen.

Uuden tuotteen kehitys ja testaus ei ole aina hauskaa eikä se ole aina helppoa, mutta se on tärkeää työtä jolla on merkitystä.

Kiitos, hyvää Joulua ja menestystä uudelle vuodelle!

Janne Hietanen

Janne Hietanen