Kutsu Karttaselaimen iOS-päivityksen beta-testaukseen [TESTIRYHMÄ TÄYNNÄ]

Testiryhmä on nyt täynnä, kiitos kaikille ilmoittautuneille! Toimitamme osallistumisohjeet mukaan valituille viikon kuluessa.

Olemme julkaisemassa Karttaselaimen iOS-versioon merkittävää 3.0 -versiopävitystä joka parantaa olennaisesti Karttaselaimen toimintaa. Erityisesti Karttaselaimen tärkein osa, karttojen katselu, on uudistettu kauttaaltaan. Merkittäviä parannuksia ovat muun muassa retina-karttaruudut, laadukkaammat karttapohjat, nopeampi kartan lataus, tarkempi kartan kompassikääntö, kulkusuunnan osoitin, nopeampi välimuisti ja monet muut peruskäyttöä parantavat yksityiskohdat. Haluamme tämän uudistuksen palvelevan parhaalla mahdollisella tavalla jokaista Karttaselaimen iOS-version käyttäjää.

Näin laajat muutokset edellyttävät huolellista testausta ja tähän tarvitsemme apua teiltä, hyvät käyttäjämme.

Ennen julkaisua keräämme mukaan joukon innokkaita beta-testaajia jotka pääsevät kokeilemaan uutta versiota ennen kaikkia muita sekä antamaan meille kovasti kaipaamaamme testipalautetta. Nyt sinulla on tilaisuus liityä tähän tiimiin ja osallistua Karttaselaimen iOS-version beta-testaukseen. Lähde mukaan testaajaksi lähettämällä vapaamuotoinen ilmoittautuminen meille osoitteeseen janne”at”karttaselain.fi. Testaukseen tarvitset jonkun iOS-laitteen (iOS 6 tai uudempi) sekä innokasta ja avointa asennetta. Aikaisempi testikokemus ei ole tarpeen. Tarjoamme ilmaisen Karttaselaimen käyttöjakson jokaiselle testaukseen osallistuvalle.

Jos tulet valituksi, saat meiltä noin viikon kuluessa ilmoituksen valinnasta sekä ohjeet testaukseen osallistumisesta. Ilmoittaudu mukaan ja auta osaltasi meitä tekemään Karttaselaimesta maailman paras karttasovellus!

Janne Hietanen

Janne Hietanen