Rajoittamattomat lataukset kaikkiin Karttaselaimiin

Muutimme lisenssimallimme siten, että jatkossa kaikki myytävät Karttaselain-lisenssit ovat latausmäärältään rajoittamattomia. Aiemmin latausmäärältään rajoittamattomat plus-tilaukset ovat olleet saatavilla vain iOS-versioihin. Jatkossa siis kaikki verkkokaupastamme, Android-marketista sekä Applen App storesta ostetut Kausi- sekä Vuosi-lisenssit ovat latausmäärältään rajoittamattomia.

Uudet lisenssihinnat ovat Kausi Plus 2 kk 9.99 EUR sekä Vuosi Plus 12 kk 49.99 EUR. Laskimme siis aikaisemman Vuosi Plus -tilauksen hintaa 17% ja Kausi Plus -tilauksen hintaa jopa 50%. Tämä lisäksi selkeyttää Karttaselaimen hinnoittelua merkittävästi, koska jatkossa kaikille alustoille on saatavissa ilmaisen aloituspaketin lisäksi täsmälleen samat lisenssit.

Samoin jatkossa sinun on mahdollista ottaa ostamasi lisenssikoodi käyttöösi myös muissa omistamissasi laitteissa sovellusversiosta riippumatta (maksimissaan 4 laitetta).

Huom: Nokia S60-versiossa on käyttöliittymässä vielä mahdollista tehdä tekstiviestitilauksia 5 euron sekä 20 euron hintaan (latausmäärältään rajoitetut lisenssit), ja tällä tavalla hankittuja lisenssejä ei voi suoraan siirtää muihin sovellusversioihin.

Aiemmin hankitut lisenssit toimivat normaalisti niiden käyttöajan loppuun asti. Jos olet ostanut Kausi- tai Vuositilauksen iOS:lle, Androidille tai Qt:lle tammikuun aikana, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun osoittessa asiakaspalvelu@karttaselain.fi ja voimme tehdä tilaukseesi hyvityksen.

Risto

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen