Syvyyskartta-aineistoihin ja merikarttoihin päivityksiä

Karttaselaimen syvyyskartat on päivitetty uusimpiin Liikenneviraston aineistoihin perustuen. Samalla aineistojen nimiä ja kuvausta on päivitetty selkeämmäksi. Myös merikarttoihin on päivitetty uusin versio F-sarjan (Merenkurkku) merikartasta.

Seuraavat syvyyskartta-aineistot ilmestyvät Android- ja iOS-versioiden karttavalikkoon automaattisesti seuraavan vuorokauden kuluessa:

  • Syvyyskartta II – Tarkat, liikenneviraston toimittamat syvyystiedot meri- ja järvialueilta lisättynä maastokartta-aineistoihin. Syvyyskartta II sisältää aina uusimmat aineistot ja mukana on upeita uusia syvyyskarttoja mm. useilta pienvesiltä.
  • Syvyyskartta I – Tarkat, liikenneviraston toimittamat syvyystiedot meri- ja järvialueilta lisättynä maastokartta-aineistoihin. Syvyyskartta I sisältää kohteita ja syvyyskäyriä, jotka ovat poistuneet Syvyyskartta II:sta piirtotavan muuttuessa. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kalastukseen.

Syvyyskartat ovat käytettävissä Karttaselain Plus -tilauksella sekä 30 päivän ilmaisen kokeilujakson ajan. Tutustu Karttaselaimen syvyyskarttoihin tarkemmin tällä sivulla.

Karttaselaimen markkinoiden tarkimmat ja kattavimmat syvyyskartat on kehitetty vaativaan kalastus- ja veneilykäyttöön ja kehitystyötä tehdään jatkuvasti yhdessä käyttäjien kanssa.

Huippulaadukkaat syvyyskartat ovat erinomainen apuväline vaikkapa pilkkikalastuksessa. Hyviä hetkiä tämän talven pilkkijäille toivoo koko Karttaselaimen tiimi!

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen