Tiedote Karttaselaimen iOS 7 -yhteensopivuudesta

Apple on aloittamassa uuden iOS 7 -laiteohjelmiston toimitukset iPhone-, iPod-touch ja iPad-laitteisiin. iOS 7 muuttaa varsin merkittävällä tavalla sovellusten käyttäytymistä ja tuo kehittäjille tukun uusia vaatimuksia. Karttaselaimen osalta tämä tarkoittaa että nykyinen julkaisuversio ei sellaisenaan toimi oikein iOS 7:ssa.

Nykyisessä Karttaselaimen julkaisuversiossa saattaa esiintyä erityisesti kolme iOS 7 -päivityksen aiheuttamaa ongelmaa:

  • Uuden asennuksen yhteydessä käyttäjälle syntyvä Karttaselaimen koekäyttötilaus ei välttämättä toimi
  • Reittien nauhoitus ei toimi tai reitin nimen muuttaminen reitin nauhoitusta käynnistettäessä ei ole mahdollista
  • Tilauksen käyttöönotto ”Syötä aktivointikoodikoodi” -toiminnolla ei toimi

Olemme jo jokin aika sitten lähettäneet Karttaselaimen iOS 7 -yhteensopivan versiopäivityksen hyväksyttäväksi Applelle. Valitettavasti meillä ei ole saatavilla tietoa siitä milloin hyväksymisprosessi Applen osalta on valmis ja milloin päivitys on ladattavissa AppStoresta. Oletamme kuitenkin että uusi versio tulee saataville muutaman päivän kuluessa. Samassa yhteydessä tuomme myös joitakin uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia iOS-versioon joista kerromme tarkemmin julkaisun yhteydessä.

Toivomme että Karttaselaimen versiopäivityksen viivästyminen ei aiheuta käyttäjillemme kohtuutonta haittaa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa myös Karttaselaimen iOS 7 -päivitykseen liittyvien kysymysten kanssa!

Janne Hietanen

Janne Hietanen