Uuden Karttaselaimen julkaisu häämöttää

Parhaat Karttaselaimen käyttäjät,

Ensinnäkin pahoittelen että olen ehtinyt tiedottamaan Karttaselaimen uuden version kehityksestä rajoitetusti. Ymmärrän että kärsivällisyys on ollut useilla koetuksella mutta toivon että jokaisen odotus palkitaan kun uusi Karttaselain saadaan lopulta julkaistua. Tavoitteenamme on ollut että saisimme uuden Karttaselaimen julkaistua mahdollisimman nopeasti että jokainen halukas pääsisi lataamaan, kokeilemaan ja käyttämään uudenlaista maastonavigointisovellusta.

Viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut paljon: olemme tehneet sopimuksen Maanmittauslaitoksen kanssa uuden aineiston käytöstä, siirtäneet Karttaselaimen kehityksen sopivan yrityksen hallintaan ja rakentaneet oman karttapalvelimemme jakamaan aineistoja Karttaselaimen kännykkäsovellukselle. Olemme myös toteuttaneet kokonaan uudet verkkosivut, organisoineet testikierroksen Maanmittauslaitoksen ja vapaaehtoisten beta-testaajien kanssa sekä tietysti olemme myös parantaneet vanhaa Karttaselainta laadun, suorituskyvyn ja ominaisuuksien puolesta valtavasti.

Tällä hetkellä ajamme Karttaselaimelle viimeisiä Symbian Signed -testejä ja testaamme verkkosivujen ja uuden karttapalvelimen toimintakykyä. Uusi, kaikille vapaasti ladattava Karttaselain tulee saataville aivan lähiviikkoina.

Sitä ennen tarjoilemme teille kaikille hankkeesta kiinostuneille maistiasia uudesta Karttaselaimesta ruudunkaappausten muodossa, kiitos mielenkiinnostanne ja tähänastisesta arvokkaasta tuestanne yhteiselle hankkeelle!

—————————————————–

Janne Hietanen

Janne Hietanen