Nyt myös Android-versiossa karttapalautetoiminto - yhteistyössä Maanmittauslaitoksen kanssa

Maaliskuussa julkaisimme Karttaselaimeen (S60-versio) karttapalautetoiminnallisuuden yhteistyössä Maanmittauslaitoksen kanssa. Toukokuussa karttapalautetoiminto laajeni myös Karttaselaimen Qt-versioon.

Tänään olemme julkaisseet toiminnon myös Android-versioon (versio 1.5.4). Toimintoa on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Maanmittauslaitoksen kanssa, ja se mahdollistaa palautteen antamisen Maanmittauslaitoksen maastokartoista kätevästi suoraan Karttaselaimesta. Voit myös antaa yhteystietosi, jolloin Maanmittauslaitos voi tarvittaessa ottaa yhteyttä palautteeseen liittyen. Antamalla karttapalautetta voit osallistua Suomen tarkimpien maastokarttojen kehittämiseen yhteistyössä Maanmittauslaitoksen ja muiden karttojen käyttäjien kanssa. Lue lisää karttapalautteesta tästä blogikirjoituksesta.

Uusi versio on ladattavissa Androidin Google Play -sovelluskaupasta. Huomaa, että uuden version ilmestyminen Google Play -sovelluskauppaan voi viedä jonkin aikaa. Katso tarkemmat latausohjeet lataussivulta.

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen