Uuteen Android-versioon käytettävyysparannuksia ja korjauksia

Olemme saaneet todella paljon palautetta, parannusehdotuksia, kehitystarpeita ja myös kiitoksia puolitoista viikkoa sitten julkaistusta uudesta Android-versiosta.

Käyttäjät ovat päivittäneet uuteen versioon mukavasti, ja paikkamerkkejä ja reittejä on tallennettu Oma Karttaselain -palveluun turvallisesti jo lähes 12 000 kappaletta! Kiitos tästä käyttäjillemme. 🙂

Palaute on erittäin tärkeää, ja sen pohjalta voidaan hioa uudesta versiosta paras mahdollinen työkalu Karttaselaimen käyttäjille. Olemme siksi erittäin kiitollisia jokaisesta palautteesta. Palautetta voit antaa vaikkapa Karttaselaimen foorumilla, Facebookissa tai asiakaspalvelussa.

Uusi versio sisälsi joitakin erittäin isoja muutoksia mm. suorituskyvyn parannukseen liittyen, josta syystä emme saaneet kaikkia haluamiamme ja käyttäjien toivomia toimintoja mukaan heti ensimmäiseen päivitykseen. Tästä syystä julkaisemme nyt nopealla tahdilla parannuksia ja korjauksia käyttäjien palautteen mukaisesti. Viime viikolla julkaistiin parannuksia paikkamerkkien hallintaan ja kartan skaalaukseen, ja tänään on julkaistu versio 2.5.2, jossa on mukana seuraavat parannukset ja korjaukset:

  • Nopeusnäyttö – vanhasta Karttaselaimen versiosta tuttu nopeusnäyttö, jonka voi kytkeä päälle ja pois asetuksista (näyttö on vakiona päällä)
  • Näytön taustavalo pysyy päällä aina karttaa selaillessa – aiemmin valo pysyi päällä vain reittiä nauhoittaessa
  • Korjauksia – joidenkin näkymien toimivuutta on korjattu, sovelluksen vakautta parennettu ja offline-karttojen näyttöön liittyvä virhe korjattu. Lisätty virheraportin kopiointimahdollisuus leikepöydälle, jos paikkamerkkien siirrossa esiintyy häiriöitä.

Lataa päivitys käyttöösi Google Play -sovelluskaupastaHuomaathan, että päivityksen ilmestyminen laitteesi sovelluskauppaan saattaa viedä joitakin tunteja julkaisusta.

Jukka Hietanen

Jukka Hietanen