Karttaselain Tracker uudistui – Karttaselain Paikannin on täällä

elokuu 29th, 2011 by Jukka Leave a reply »

karttaselain-paikanninOlemme tänään julkaisseet uuden Karttaselain Paikannin -sovelluksen joka korvaa aikaisemman Karttaselain Trackerin.

Kyseessä on sovellus, joka mahdollistaa hyvinkin yksinkertaisten ja edullisten matkapuhelimien käyttämisen kohteen seurantaan. Sovellus asennetaan Java-sovelluksia tukevaan, GPS:llä ja Internet-yhteydellä varustettuun laitteeseen, jolloin laite alkaa lähettää sijaintitietoa halutussa laitteessa asennettuna olevalle Karttaselaimelle.

Uusi Karttaselain Paikannin on helppokäyttöisempi kuin edellinen Karttaselain Tracker. Lisäksi se tukee useita uusia laitemalleja, joten edullinen ja tehokas kohteen seuranta on entistä helpommin tavoitettavissa.

Karttaselain Paikannin on välittömästi ladattavissa osoitteessa http://www.karttaselain.fi/download.

Advertisement

4 comments

 1. Juha Jäntti kirjoitti:

  Eipä voi kuin kiittää palvelujen parantamisesta, aion kokeilla Kaakkoisrallin aikana seurantaa , josko sataisiin edullinen seuranta ralleihin niin tiedetään koko ajan missä autot kulkee

 2. Jukka kirjoitti:

  Hei Juha,

  Kiitos kiinnostuksesta, kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta sovelluskohteelta! Tuettu puhelinvalikoimahan Paikantimelle on hyvin laaja. Meillä on lähitulevaisuudessa tulossa myös mahdollisuus seurata kohteita karttapohjalla myös netissä.

  Olisi hienoa kuulla kokemuksiasi, jos saatte seurannan tuota kautta järjestettyä.

  Ole yhteydessä jos sinulla on tuotteesta lisää kysyttävää.

 3. Ami kirjoitti:

  Onko olemassa jotain käyttö tai aloitusohjetta karttaselain paikantimelle, meni heti sormi suuhun kun yritin käyttää puhelimessani?

 4. Jukka kirjoitti:

  Hei Ami,

  Käyttöohje löytyy täältä:

  http://www.karttaselain.fi/manuals

Vastaa